Det var bättre förr...?


Har alltid hävdat motsatsen - ingenting var bättre förr. Fast nu har jag fått mig en tankeställare. När jag var liten tittade vi på Månbas Alfa, Osynliga mannen och Snobbar som jobbar. I dag tittar vi på Du är vad du äter, Kändisdjungeln och Svenska Hollywoodfruar... Ja, Fru Anka och hennes gelikar har verkligen hamnat på allas läppar. När hon besökte Skavlan så tyckte Henrik Schyffert att Anna Anka hade samma uppfattning om kvinnor som Usama bin Ladin. Magstarkt? Möjligen, men tanken roar!

Själv tittar jag givetvis också på denna TV-satsning och måste säga att min absoluta favorit är Maria med Västerås-dialekten - störtskön! Hon lever så långt från min verklighet att jag nästan tror att hon parodierar på alla de vi kallar Bimbos. Och hennes förklaring av hur de delat upp hushållsekonomin är obetalbar "-Min man betalar alla räkningar, så det är toppen, sen lägger han $ 750 i min plånbok varje vecka". Och nu när hon börjat med homestyling hade hon äntligen fått egna pengar, och då ville hon överaska hela familjen med något alldeles extraordinärt - ett kylskåp proppat med amerikanska onyttigheter! Så gulligt av henne. Och så glad familjen blev, speciellt eftersom denna lilla överaskning var gömd i garaget och samtliga trodde att de skulle få varsin ny bil. Nehej-då!

Överaskningsmomentet uteblev för hennes man och barn, men för mig blev det ytterligare en överaskning att hennes liv bara flyter på som det gör. På fullaste allvar!


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

Dagens tumme upp: Alla Danmarksordrar är packade!
Dagens tumme ner: Oätlig biff på The Vision - trots att det var så himla gott förra gången.

Dagens tips: Kom till min butik i Holmgången och titta på höstnyheter!
Dagens fråga: Nu när min blogg är igång igen - hur ska jag göra för att få lika många läsare som sist???

I dag är en bra dag!


Började dagen med ett telefonsamtal som berättar att jag är en av de nominerade till årets Göran-pris! Jag kommer att bli intervjuad på onsdag av juryn och det känns oerhört smickrande, speciellt med tanke på tidigare års vinnare!

Och på tosdag ska vi på malmö Citysamverkans mingel på TGI Friday´s för att se vilken butik som kniper priset Årets Butik. Vår lilla butik är en av 5 nominerade. och vi är i fint sällskap - Diesel, Peak Performance, Naturkompaniet och Iittala är de övriga.

Ja, vissa dagar är helt klart bättre än andra - i dag var en sådan dag!

/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

Dagens tumme upp: Göran-nomineringen!
Dagens tumme ner: Stör mig hur mycket som helst på Oldsbergs val av gäster i Här är Ditt Liv! In med en färgstark kvinna!

Dagens tips: Köp ett nät med blåmusslor, fräs med lök och vitlök. Slå på vatten och massor av vin och citron. Sedan grädde! Yummie!!! Vi åt det i går. Och i dag till lunch!
Dagens fråga: När kan man ta fram julskaerna i butiken?

Rattar!


Vilken dag - massor av mail besvarade, webordrar packade och skickade, åf-ordrar packade och skickade, bokförings-Patrik har varit här och Emma från Sydsvenskan har talat om för mig hur mycket jag bara måste annonsera fram till årsskiftet! Härligt med folk som kan hjälpa till med den kreativa biten ibland! Typ...

Det allra bästa var nog ändå att jag hjälp Jenny att smita förbi kön till att titta på en 3:a nu på lördag. Bara 100 meter från oss!

Dagens tumme upp: Om lägenheten är fin så blir det den största tummen upp på länge! (Vi ska titta kl.13,00!)
Dagen stumme ner: Måste betala mina fortkörningsböter i morgon - 2 400 pix...

Dagens tips: Ahlgrens rosa rattar till förmån för bröstcancerfonden - köp dem, de är riktigt goda. Om inte annars för det extremt coola namnet; Rosa Rattar! En eloge till den reklambyrån! Mina rattar är för övrigt vita, det där med att sola topless dog ut redan på sena 80-talet.
Dagens fråga: Vem vinner IDOL?


/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

Nypremiär!



Så var man äntligen tillbaka i bloggvärlden igen! Tusen, tusen tack till söta Jenny som hjälp mig med detta! Jag har inte bloggat på ett helt år, och fortfarande kommer det mail från trevliga människor som vill att jag ska börja igen - sagt och gjort, nu börjar det!

MarMalaid kommer att ha en helsida i hösten/vårens upplaga i TUIfly Magazine! Hur coolt som helst och ingen mindre än Nina kommer att agera modell - bilder kommer...

Vi har haft fullt upp med mässor och annat. Ny säljare i Sverige samt säljagenter i både Storbrittanien, Danmark och snart i Finland! Gött med lite flyt!

Dagens tumme upp: MarMalaid har blivit kopierade och säljs nu som äkta i Kina!
Dagens tumme ner: MarMalaid har blivit kopierade...
Dagens tips: Low carb, high fat är modellen!
Dagens fråga: Är det redan dags att ta in blommorna från terassen, typ citronträden m.m.?

/Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

RSS 2.0