Ok, startar upp bloggandet igen!


Tusen tack till ALLA som hört av sig och bett mig börja blogga igen. Jag kommer från och med nu att återigen dela med mig av både mitt privatliv och mitt liv som entreprenör. En himla kul tillvaro med inslag av en del oro ibland.

MarMalaid har sedan ett par veckor tillbaka en ny säljare som vi är jätteglada för, Tina! Hon rivstartade i Östersund/Åre och tar sig nu an Stockholm och det kommer att gå jättebra!

Just nu lämnar vi 20 % rabatt på alla köp i vår webshop och det har varit, och är, en lyckad kampanj. Många verkar passa på att köpa julklappar. I december blir det nya erbjudanden...

 På hemmafronten är jag på inget vis färdig i vårt stora hem, men det går med myrsteg framåt. Det är ju en väldans massa kvadratmetrar som ska inredas. Extrarummet är kvar och i övriga rum ska det upp en tavla här och en tavellist där... Belysning är ett annat kapitel. Med rum som är på upp till nästan 70 kvm måste man nästan ta hit en expert, men har vi gjort det?? Nä! Trodde i min enfald att vi skulle fixa det själva. Får se hur det blir för nu börjar tiden rinna ut - till jul SKA det ju vara klart är det tänkt. Då kommer ju Roberts alla stora barn med respektive och barn så på julafton blir vi 12 personer! Det ska bli jättemysigt och jag längtar verkligen till
julafton!

Fast först måste vi sälja som attans i både butiken, på webben och till våra återförsäljande butiker. Från nu har vi öppet alla dagar fram till lille julafton och jag hoppas verkligen att Jenny kan hjälpa mig lite på lördagarna och söndagarna!

 /Malin

"Every Day is a Pearl Day!"

Dagens upp: Ser fram emot att packa massor av webordrar även i dag!
Dagens ner: Vi har fortfarande inte fått på vinterdäcken.

Dagens tips: Köp ICA Maxis egentillverkade pepparkaksdeg och bara ät - så gott!
Dagens fråga: Behöver köpa rejält med ved till en bra peng - VAR?


RSS 2.0