Tillbaka för att stanna - I promise!

Ja, så var man då tillbaka i bloggen. Tänkte att det skulle bli ett permanent inslag i min arbetsdag att skriva några rader om jobb och fritid, ungar och husdjur, inköpsresor och semestrar. Precis som innan fast med den enda skillnaden att jag nu är en fet kamera rikare! Jag ska lära mig så mycket jag bara kan och lägga upp bilder här i bloggen på löpande band. Börjar med en bild på mig och Elliot på skolavslutningen.
Funderar nu mycket över nya butiken och hur arbetet fortskrider, hade önskat att jag kunde skriva saker i stil med "jäkla hantverkare" eller "guuuud vad svårt det är att hitta duktiga målare nuförtiden", men ICKE sa nicke - vi målar och fejar själva för fulla muggar och i skrivande stund har vi målat upp drygt 100 liter färg och har väl 10 kvar... Kul är det, men snart räcker det med händigheterna av det slaget för min del!
Eftersom sommarlovet är inne på vecka nio så klättrar ungarna på väggarna och jag hinner med inte vara mamma hela dagarna just nu utan det blir lite 70-talsstuk på det hela, typ: jaha, är du hungrig, men gör en macka, typ.
/Malin
"Every Day is a Pearl Day!"

Dagens upp: Våra skyltfönster är nu färdigmålade så att vi kan göra lite fint i väntan på the grand opening!
Dagens ner: REGN!
Dagens tips: Boken "Kärleksmums 101 söta favoriter"! Inte alls så tråkig som den låter - fick den av Jenny och älskar den!
Dagens fråga: Tja, undrar väl som alla andra om vår Kronprinsessa är på smällen?

RSS 2.0