Fiskartröja, Pippitröja...

Ja, så här års är det verkligen hur kul som helst att ha butik! Och vi har ju faktiskt två - en på nätet och en i Malmö! Det är i och för sig alltid roligt, men dags-kassorna tar lite längre att räkna och det är ju positivt!
Jag köpte mig en klassiskt Fiskartröja (eller Pippitröja) i somras och fick så mycket kommentarer att vi beslutade oss för att börja sälja de i butiken och jisses vilken obeskrivlig succé! De har tagit slut i flera omgångar och vi har haft listor på kunder som vill bli kontaktade när vi får in nya! Nu har vi i alla fall hyllorna fulla med tröjor från 80 till bebisar ända upp till XL i vuxenstorlek. Både blå och creme vita.
Själv har jag inte haft en tanke på att börja handla julklappar, förutom ett Wii-spel till Elliot. Resten får bli när det blir helt enkelt... Ved har vi dock handlat, 1,7 kubikmeter som nu ligger staplat snyggt och prydligt i kassavalvet. Ett bra ställe att gömma undan det på när man bor i lägenhet. Ved och bokföring - det är vad vi förvarar i valvet! Jag tyckte att det var ett bra ställe att ha bokföringen på om det skulle börja brinna, men nu kanske man borde tänka om...
I går kväll bjöds det på teater och Elliot spelade Gunde Svan, med dialekt och allt - så stolt man blir! Efteråt var det sedvanligt julfirande i klassrummet och det är i vanlig ordning av begränsat underhållningsvärde. Ett gäng stirriga klassmorsor som ska tala om hur julklappsutdelningen ska gå till samt att man inte får springa omkring med julmust och pepparkakor - alltid med samma klena resultat! Eftersom man nu har rutin på det hela hade vi starkvinsglögg i vår termos!
/Malin
"Every Day is a Pearl Day!"

Dagens upp: Ätit lunch på Salt & Brygga i dag - Biff Rydberg, sååå gott!
Dagens ner: Liten stressklump i magen...
Dagens tips: Har köpt LED-ljus till julgranen - TRÅDLÖST och med fjärrkontroll!
Dagens fråga: VAR kan jag få tag i en fin bok om Sverige på kinesiska?

RSS 2.0